Goossens Lekkere Asperges 
 

ONS BEDRIJF

Wij zijn Henk en Margarita Goossens. Al 20 jaar lang zijn wij bezig met het telen en het leveren van onze asperges. Dit is echt onze passie. “De asperges worden met liefde geteeld”. We gaan altijd voor de beste kwaliteit en garanderen onze klanten dit ook altijd.
Wij vinden onze klanten erg belangrijk. Daarom staat de klanttevredenheid ook erg hoog bij ons. We staan altijd klaar voor onze klanten en doen er alles aan om ze tevreden te maken.

Onze asperges gaan zelfs de wereld over! Onze asperges zijn al meerdere jaren tentoongesteld op het aspergegala in Hostellerie am Schwarzsee in het mooie Zwitserland. De asperges zijn zelfs ook geleverd aan Sint-Maarten.  

We willen graag dat iedereen kan genieten van onze asperges en daarom rijden we met onze bus naar diverse plaatsen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te genieten van echte lekkere asperges.

Al vroeg in het jaar beginnen we altijd met de voorbereidingen voor het komende seizoen. We zorgen ervoor dat de asperges altijd van hoge kwaliteit zijn. Dit doen we door de asperges na het telen zo snel mogelijk schoon te maken, sorteren en verpakken. Zo houden we de kwaliteit hoog.

Wij hebben ook een Facebook-pagina, hier vind je allerlei informatie over bijvoorbeeld de openingstijden en de locaties waar wij staan met de bus. Op Facebook houden wij ook regelmatig acties. Ben je benieuwd naar deze acties, neem dan een kijkje op onze pagina. Wij waarderen actieve mensen op onze pagina zeer en wij bedanken deze mensen door hen te verassen met leuke cadeaus.